Zeemeermin staarten

Zeemeermin staarten

Met een van deze vrolijke zeemeermin staarten steel jij helemaal de show in het zwembad, gewoon of op vakantie! Met deze staart kun je namelijk zwemmen als een echte zeemeermin. Maak je droom werkelijkheid en sluit je aan als één van de vele zeemeerminnen

Sorteren op:
Sorteren op:

Wil jij beginnen met zwemmen als een echte zeemeermin, net zoals Ariël? Maak je droom werkelijkheid met een zeemeerminstaart van NoordZeemeermin, zo wordt het zwemmen in de zee en zwembad tijdens vakantie nooit meer saai! Lees onderstaande instructie zodat je in één keer goed besteld.

Een complete zeemeerminnen set

Wanneer je een zeemeerminnensetje koopt, ontvang je een complete set die bestaat uit een zeemeermin staart, monovin, standaard safety covers op de staartpunten en gratis levering binnen Nederland.

Al onze staarten hebben standaard hoogwaardige extra bescherming op de staartpunten en een extra glimmende laag waardoor de staarten prachtig schitteren en ook nog eens extra beschermd zijn tegen slijtage.

Wij hebben verschillende zeemeermin staarten in ons assortiment. Met de complete set ben je helemaal klaar om als een echte zeemeermin te zwemmen in het water!

Maten en instructie

let op: De zeemeermin staarten in maat 8,10 en 12 zijn enkel te gebruiken in combinatie met de kleine monovin. Deze is geschikt voor schoenmaat 31 t/m 37

De zeemeermin staarten in maat XS en S zijn enkel te gebruiken in combinatie van een grote monovin. Geschikt voor schoenmaat 37 t/m 42.

De grote monovin past niet in de staart maat 8, 10 en 12. En de kleine monovin is te klein voor de staart in maat XS en S.

Let dan ook goed op bij het bestellen van een complete set dat je de juiste monovin selecteert.

Om de zeemeermin ervaring compleet te maken is een duikbril of zeemeermin zwempak onmisbaar, kijk bij onze accessoires voor ons assortiment.

Organiseer een zwem of thema feestje

Heb je altijd al een zeemeerminnenfeestje willen organiseren? Kijk eens naar onze zeemeermin feest filmpjes of voor meer informatie over het organiseren van een zeemeermin zwemfeestje op de pagina themafeestje. Zelf kun je ook een feestje of les boeken bij een van onze partner zwembaden. Bij inschrijving bij een van de aangesloten zwembaden ontvang je een korting van 10% op een van de zeemeermin staarten van NoordZeemeermin.