Zeemeermin staarten

Zwemmen als een echte zeemeermin.. Welk meisje droomt er niet van? Deze droom wordt werkelijkheid met een zeemeermin staart van NoordZeemeermin. 

 

De complete set bevat een zeemeermin staart, monovin, standaard safety covers op de staartpunten en wordt gratis geleverd binnen Nederland.

 

Al onze staarten hebben standaard hoogwaardige extra bescherming op de staartpunten en een extra glimmende laag waardoor de staarten prachtig schitteren en ook nog eens extra beschermd zijn tegen slijtage.

 

Wij hebben verschillende zeemeermin staarten in ons assortiment. Met de complete set ben je helemaal klaar om als een echte zeemeermin te zwemmen in het water!

let op: De zeemeermin staarten in maat 8,10 en 12 zijn enkel te gebruiken in combinatie met de kleine monovin. Deze is geschikt voor schoenmaat 31 t/m 37

De zeemeermin staarten in maat XS en S zijn enkel te gebruiken in combinatie van een grote monovin. Geschikt voor schoenmaat 37 t/m 42.

De grote monovin past niet in de staart maat 8, 10 en 12. En de kleine monovin is te klein voor de staart in maat XS en S.

Let dan ook goed op bij het bestellen van een complete set dat je de juiste monovin selecteert.

Om de zeemeermin ervaring compleet te maken is een duikbril of zeemeermin zwempak onmisbaar, kijk bij onze accessoires voor ons assortiment.

Kijk eens naar ons filmpje bij zeemeermin feestje. Zelf kun je ook een feestje of les boeken bij een van de zwembaden. Bij inschrijving bij een van de aangesloten zwembaden ontvang je een korting van 10% op een van de zeemeermin staarten van NoordZeemeermin. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »