Zeemeermin staarten

Webwinkel Keurmerk

Zwemmen als een echte zeemeermin.. Welk meisje droomt er niet van? Deze droom wordt werkelijkheid met een zeemeermin staart van NoordZeemeermin. 

Al onze staarten worden geleverd inclusief monovin en safety covers 

Met een van deze vrolijke zeemeermin staarten steel jij helemaal de show in het zwembad, gewoon hier in Nederland of op vakantie! Met deze staart kun je namelijk zwemmen als een echte zeemeermin. 

De staarten zijn in drie maten verkrijgbaar en geschikt voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar afhankelijk van de bouw. En nu ook voor de volwassen zeemeerminnen. 

Ons assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe zeemeermin staarten in mooie kleuren en designs. De volwassen zeemeermin staarten zijn verkrijgbaar in de Greeny, Aurora, Blue sea, Bali Blush en de Ariel Green. Geschikt voor kleding maat 38 t/m 44 en t/m schoenmaat 42.

De zeemeermin staarten zijn inclusief vin. Door de unieke manier waarop de vin is ontworpen is deze geschikt voor schoenmaat 31 t/m 40. De vin is gemaakt van het zelfde materiaal als een wetsuit. Door het innovatieve ontwerp sluit de vin comfortabel aan, zonder te knellen, om de voeten. En zo blijft deze goed zitten! 

Om de zeemeermin ervaring compleet te maken is een duikbril onmisbaar, kijk bij onze accessoires voor een passende kleur.

Kijk eens naar ons filmpje bij zeemeermin feestje. Zelf kun je ook een feestje of les boeken bij een van de zwembaden. Bij inschrijving bij een van de aangesloten zwembaden ontvang je een korting van 10% op een van de zeemeermin staarten van NoordZeemeermin. 

 

Pagina 1 van 2