Hoge kwaliteit Zeemeermin artikelen

Binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd

900+ positieve reviews

Verzenden & retourneren

We kennen onze kleine zeemeerminnen een beetje en weten hoe ongeduldig ze kunnen zijn, daarom doen we ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Wanneer je op werkdagen bestelt, versturen wij deze binnen 2 werkdagen.

Kosten
De standaard verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 buiten Nederland.

Verzendbevestiging
Zodra NoordZeemeermin jouw pakket heeft verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging. Daarin staat een trackingnummer, hiermee kan je je pakket volgen door op de code te klikken.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar NoordZeemeermin zijn voor eigen rekening. Wanneer u gebruik maakt van ons retour portal bedragen deze kosten € 6,74 per pakket.

U kunt uw retour via de retourlink in uw track en trace bericht aanmelden en ontvangt dan een retourlabel die u kunt gebruiken voor de retour zending.

en Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de NoordZeemeermin geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@noordzeemeermin.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour adres:

NoordZeemeermin
Losjes Vitaliteit
Maanweg 174
2516 AB Den Haag
 

Ruilen
Wil je jouw staart ruilen voor een andere kleur? Dat is geen probleem! U kunt uw retour via de retourlink in uw track en trace bericht aanmelden en ontvangt dan een retourlabel die u kunt gebruiken voor de retour zending. de kosten voor de retour zending zijn € 6,74 per pakket en voor uw eigen rekening.

LET OP: Vergeet de pakbon niet bij je retour te voegen.

– Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
– De kosten van retourzending zijn voor de afzender
– Als wij jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 7 dagen het geld terug storten op je rekening.

De waardering van www.noordzeemeermin.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1020 reviews.