Hoge kwaliteit Zeemeermin artikelen

Binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd

900+ positieve reviews

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijs ons best om ze in de best mogelijke omstandigheden aan u te leveren. Het kan echter voorkomen dat een product beschadigd is tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt zodat u een beroep kunt doen op de garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om ons binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek hiervan op de hoogte te stellen. Als het defect in de garantie wordt gevonden, zullen wij het kosteloos repareren of vervangen.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@noordzeemeermin.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.noordzeemeermin.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1021 reviews.