Over ons

Leuk dat je er bent! En nu je er bent willen wij ons graag even voorstellen.

Sinds 1989 ben ik, Sabine al groot fan de enige echte Kleine zeemeermin, ik kan de film en de daarbij behorende liedjes dromen. Deze liefde heb ik overgebracht op mijn dochter Daantje. Al vanaf dat ze heel klein was keken we samen vaak naar de Kleine zeemeermin.

Wanneer wij in 2015 op vakantie ineens een zeemeermin zagen zwemmen in een zwembad, waren wij betoverd en keken wij elkaar aan en dachten gelijk hetzelfde, dit moeten wij ook hebben! Helaas was het toen nog niet in Nederland verkrijgbaar. 

Begin 2016 zagen wij weer een zeemeermin voorbij komen, en gingen wij gelijk weer opzoek. Jeeeh we vonden een shop hier in Nederland, door het dolle waren wij. Gelijk besteld en na een aantal dagen gelijk het bad in om te gaan zwemmen als een zeemeermin. Helaas ging tijdens die eerste keer al van alles fout, de glitters van de stof gingen er gelijk al vanaf en de vin ging steeds uit. De staart was aan de onderkant niet open waardoor Daantje elke keer haar staart uit moest doen en de vin weer vast moest maken. Erg teleurstellend maar dit bracht mij wel op het idee om NoordZeemeermin te beginnen.

Na veel research en testen vonden wij een partij die goede kwaliteit staarten voor ons kon maken en na een tijdje van voorbereidingen konden wij in mei 2016 live met de webshop NoordZeemeermin.

Ondertussen zwemmen er al heel veel NoordZeemeerminnetjes door heel Nederland. Ook zwemmen bekende youtubers OnnediLisa van Meiden Magazine, Bibi en Eveline Maureen met de NoordZeemeermin staarten. 

Wij leveren aan een groot aantal zwembaden door Nederland en België, waar ze worden gebruikt voor zeemeermin zwemlessen en zeemeermin zwemfeestjes.

Continu zijn we bezig met het doorontwikkelen en uitbreiden van ons assortiment maar ook met het organiseren van evenementen, photoshoots, themafeestjes en leuke winacties. Wil je van dit alles op de hoogte gehouden worden check dan ook onze instagram en facebookpagina.

 

Spetterende groet,

Sabine & Daantje NoordZeemeermin

via GIPHY