Klantenservice

Heb je een vraag over de voorraad, jouw bestelling of iets anders? 

Vul dan het contactformulier in en wij beantwoorden jouw vraag binnen 24 uur.

 

Voor de veiligheid van de kleine zeemeerminnen en de optimale ervaring raden wij je aan om de onderstaande informatie door te nemen.

 

Vanaf wanneer kun je zwemmen met de zeemeermin staart?

Kinderen die in het bezit zijn van het zwemdiploma B kunnen zwemmen met de zeemeermin staart. Het zwemmen met de zeemeermin staart dient ten alle tijden onder het toezicht van een volwassene te zijn. 

 

Hoe trek ik de staart aan?

Je gaat zitten aan de rand van het zwembad, dan trek je eerst de staart over je benen, nu steken je voeten er aan de onderkant uit. Als laatste trek je de vin aan. Het kan zijn dat het de eerste paar keer lastig is om je voeten in de vin te krijgen. De vin is zo gemaakt dat deze goed om de enkels heen sluiten, zodat deze tijdens het zwemmen goed blijft zitten. Na een aantal keer aan en uit trekken zal dit makkelijker gaan.

 

Hoe onderhoud van de zeemeermin staart?

Om de staart er zo lang mogelijk mooi uit te laten zien moet je voorkomen dat de staart tegen ruwe of harde oppervlakken schuurt. Hierdoor kunnen er gebruikssporen ontstaan (denk aan pilling, schuurplekjes, haakjes en gaatjes)

Spoel na het zwemmen de staart en de vin goed uit met schoon (kraan)water om resten van chloor, zout en/of zand te verwijderen. Laat daarna hangend drogen.

De staart en vin pas opbergen wanneer deze helemaal droog zijn.

 

 

Neem contact op
* Verplichte velden