Pink Perfection Zeemeermin staart

Vanaf  45,95

Je waant je in een droom met deze perfecte Roze zeemeerminstaart De Roze zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel en heeft extra verstevigde punten. Hij is leverbaar in zeven maten geschikt voor kinderen en volwassenen.

(1 klantbeoordeling)

Zeemeermin staart maattabel

Kies de juiste maat zeemeermin staart

Hier vind je de maattabel voor onze zeemeermin staarten. Kom je er niet uit, dan helpen wij je graag verder via telefoon of mail met de juiste zeemeermin staart kopen. 

Let op bij een zeemeermin staart in maat 6, 8, 10 of 12 kies je voor de kleine monovin, geschikt van schoenmaat 30 tot 37.

Bij de zeemeermin staart XS, S, M en L kies je voor de grote monovin, geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

Om met de zeemeerminstaart te zwemmen, heb je ook een monovin nodig. Als je nog geen monovin hebt, vink dan de juiste maat monovin om deze gelijk aan je bestelling toe te voegen en ontvang een combi korting Zo heb je een compleet zeemeermin pak!

Let op bij een zeemeermin staart in maat 6, 8, 10 of 12 kies je voor de kleine monovin, geschikt van schoenmaat 30 tot 37.

Bij de zeemeermin staart XS en S kies je voor de grote monovin, geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

De Pink Perfection zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel en voorzien van extra verstevigde staartpunten. Hij is leverbaar in zeven maten geschikt voor kindjes en volwassenen. Kijk voor de juiste maat bij de maattabel

Belangrijk! Alleen te gebruiken door kinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma B. Het zwemmen met de zeemeermin staart dient ten alle tijden onder het toezicht van een volwassene te zijn. Noch fabrikant, noch NoordZeemeermin aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook ontstaan door gebruik van deze zeemeermin staart.

Extra informatie

Maat: No selection

6, 8, 10, 12, XS, S

Kleur: No selection

Paars, Roze

Merk: No selection

NoordZeemeermin

1 beoordeling voor Pink Perfection Zeemeermin staart

  1. Mandy

    Super mooie staart jaar geleden van m’n moeder gekregen. Het roze is heel mooi in het water en volgens mij gaat ie nooit stuk! Dankjewel noordzeemeerminstaart, ben er heel blij mee

Een beoordeling toevoegen