Pretty Pastel Zeemeermin staart

Vanaf  47,95

Je waant je in een droom met deze Pastelkleurige Zeemeerminstaart De Pretty Pastel zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel. Hij is leverbaar in vijf maten geschikt voor kindjes tussen de 7 en 15 jaar. Kijk voor de juiste maat naar de maattabel.

Om met de zeemeermin staart te zwemmen, heb je ook een monovin nodig. Als je nog geen monovin hebt, vink dan de juiste maat monovin om deze gelijk aan je bestelling toe te voegen en ontvang een combi korting Zo heb je een compleet zeemeermin pak!

Let op bij een zeemeermin staart in maat 6, 8, 10 of 12 kies je voor de kleine monovin, geschikt van schoenmaat 30 tot 37.

Bij de zeemeermin staart XS en S kies je voor de grote monovin, geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

De Pretty Pastel zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel. Hij is leverbaar in vijf maten geschikt voor kindjes en volwassenen. Kijk voor de juiste maat bij de maattabel

Belangrijk! Alleen te gebruiken door kinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma B. Het zwemmen met de zeemeermin staart dient ten alle tijden onder het toezicht van een volwassene te zijn. Noch fabrikant, noch NoordZeemeermin aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook ontstaan door gebruik van deze zeemeermin staart.

Extra informatie

Maat: No selection

6, 8, 10, 12, XS, S

Kleur: No selection

Lila, Paars, Turquoise, Blauw, Roze

Merk: No selection

NoordZeemeermin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pretty Pastel Zeemeermin staart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *