Blushing Blue Zeemeermin staart

Let op: Vergeet niet de Monovin in juiste maat te bestellen. Klik op 'koop compleet' om de hele set te bestellen
€47,95
 Binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd
 Officiële leverancier zwembaden
Je waant je in een droom met deze Groen met blauwe Zeemeerminstaart De Blushing Blue zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel. Hij is leverbaar in vijf maten geschikt voor kindjes tussen de 7 en 15 jaar. Kijk voor de juiste maat b
Koop compleet met monovin
Maattabel
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Iedere staart heeft een vin nodig!

Vink de monovin aan om je bundel compleet te maken
NoordZeemeermin Blushing Blue Zeemeermin staart
Monovin voor zeemeermin zwemmen
+ €39,95
Toevoegen aan winkelwagen

Om met de zeemeermin staart te zwemmen, heb je ook een monovin nodig. Als je nog geen monovin hebt, vink dan de juiste maat monovin om deze gelijk aan je bestelling toe te voegen en ontvang een combi korting Zo heb je een compleet zeemeermin pak!

Let op bij een zeemeermin staart in maat 6, 8, 10 of 12 kies je voor de kleine monovin, geschikt van schoenmaat 30 tot 37.

Bij de zeemeermin staart XS en S kies je voor de grote monovin, geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

De Blushing Blue zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel. Hij is leverbaar in vijf maten geschikt voor kindjes en volwassenen. Kijk voor de juiste maat bij de maattabel

Belangrijk! Alleen te gebruiken door kinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma B. Het zwemmen met de zeemeermin staart dient ten alle tijden onder het toezicht van een volwassene te zijn. Noch fabrikant, noch NoordZeemeermin aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook ontstaan door gebruik van deze zeemeermin staart.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen