Hoge kwaliteit Zeemeermin artikelen

Binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd

900+ positieve reviews

10 redenen om een echte zeemeermin te zijn

Ieder meisje droomt er wel van, leven als een echte zeemeermin prinses. Maar wat betekent het nou om onderwater te leven? Dankzij de Disney klassieker, de kleine zeemeermin en andere fascinerende tekenfilms met onderwater prinsessen, hebben vele van ons wel een idee hoe het is om een kleine meisjes zeemeermin te zijn. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om professionele zeemeermin te worden, daar dromen heel veel meisjes van, waarschijnlijk jij zelf ook! Maar hoe is het nou om een echte zeemeermin te zijn? We hebben daarom deze lijst samengesteld met alle eigenschappen van het onderwater leven van een zeemeermin!

onderwater ademen

1. Onderwater ademen

Als zeemeermin kun je natuurlijk lang onder water blijven en heb je dus de kracht om onder water te ademen. Dat willen we allemaal natuurlijk wel! Soms droom ik er zelfs van om het huis onder water te zetten zodat ik in het water kan leven en door de kamers kan zwemmen. Dat klinkt toch wel heel comfortabel! Wonen in het water zou het gevoel geven dat je kan vliegen en dat brengt ons meteen naar reden nummer twee.

zwemmen als een zeemeermin voelt als vliegen

2. Het gevoel dat je kan vliegen

Onderwater leven als een echte zeemeermin geeft de ultieme vrijheid, met een aarde die voor 71% bestaat uit oceanen heb je wel honderd keer meer beweegruimte als op aarde. Doordat je je makkelijk in hoogte kunt verplaatsen, kun je als het ware vliegen, of tenminste zweven door het water! Een echte zeemeermin leeft dus met het gevoel dat je kan vliegen.

geen kleding nodig als zeemeermin

3. Geen kleding!

Als zeemeermin heb je helemaal geen beklemmende kleding meer nodig, die dure BH kun je ook de deur uit doen want onderwater prinsessen gebruiken in plaats van een bh de mooiste schelpen, en dan heb je ook nog eens heel veel keuze met al die verschillende mooie schelpen die voor het oprapen liggen. Het fijnste is misschien nog wel dat je geen broek meer nodig hebt, als zeemeermin heb je natuurlijk een hele mooie en functionele staart. Je hoeft gewoon nooit meer kleding te kopen!

zeemeerminnen hebben altijd perfect hun haar in model

4. Perfect je haar in model

Als zeemeermin is je haar bijna altijd nat en daarom perfect in model, geen gedoe meer met kammen, stijlen en föhnen. Je haar vlechten is ook geen probleem, want een kam heb je niet meer nodig! En laten we eerlijk zijn, in alle tekenfilms hebben zeemeerminnen een perfecte haaromslag, dat moet haast wel door het onderwater leven komen.

Disney's Ariel de kleine zeemeermin's kasteel woning

5. Wonen in een kasteel of gezonken schip

Onder water waan je jezelf in een koninklijke wereld vol magie, pracht en praal, maar dan mag een kasteel niet ontbreken! In de kleine zeemeermin van Disney woont Ariel in een heel mooi onderwater kasteel, dan wonen echte zeemeerminnen waarschijnlijk ook in kastelen, toch? Als er geen kasteel meer vrij is, dan kun je altijd nog in zo’n groot Victoriaans gezonken schip gaan wonen. Bovendien is het vinden van een onderwater huis altijd makkelijker en goedkoper dan op land.

vissen en dolfijnen als vriend onder water

6. Een vis, schelpdier, kreeft of dolfijn als beste vriend!

De onder water wereld is een magische wereld vol met divers onderwater leven, niemand kijkt raar op van al die schitterende weelderige verschillen in uiterlijk. Als we alle beelden van onderwater documentaires mogen geloven, zijn al die zwemmende levens bevriend met elkaar. Behalve enge haaien en inktvissen natuurlijk, maar wie weet, zijn haaien misschien wel vriendelijk tegen echte zeemeerminnen!

als zeemeermin slaap je onder water!

7. Onder water slapen

Een zacht bed heb je onder water niet meer nodig. Eigenlijk is alles wel zacht onder water en dan heb je ook nog de keuze uit vele verschillende matrassen en dekens! Je kunt slapen op of in:

  1. Zacht wit zand
  2. Zijde zacht zeewier
  3. Zacht koraal
  4. Grote lucht bubbel
  5. Perfect gevormde reuze schelp
reizen als meermin is zwemmen!

8. Reizen is zwemmen

Is het vakantie en ga je op reis? Dan moet je zwemmen (of een bevriend zeepaardje vragen je te vervoeren), uren lang opgepropt in het vliegtuig en saaie wandelingen zijn verleden tijd! In de Atlantische Oceaan kun je alle kanten op, je raakt niet uitgezwommen! Voor een zeemeermin is reizen daarom zwemmen :).

zeemeerminnen zijn zeldzaam!

9. Zeemeerminnen zijn zeldzaam

Zeemeerminnen zijn zo mooi, alleen de staart van een zeemeermin is al te mooi om waar te zijn! Als we de kleine zeemeermin film mogen geloven, zijn er niet zoveel zeemeerminnen en daarom zijn ze zeldzaam. Wanneer jij een echte zeemeermin bent, blijven er nog altijd mensen met benen op die 29% land op aarde rondlopen. Laat je je dan soms op land even zien, dan krijg je altijd een bewonderende wauw te horen, omdat je zo zeldzaam bent!

zeemeerminnen moeten sterk zijn!

10. Zeemeerminnen zijn snel en daarom sterk

Als laatste reden om een zeemeermin zwemmer te zijn is toch wel de super krachten die je nodig hebt om zo snel onder water te zwemmen met een staart in plaats van twee armen! Door te zwemmen met een staart word je onder water veel sterker en sneller, bovendien is de zwaartekracht onder water zwaarder dan op land waardoor je die extra kracht goed kan gebruiken.

Geef een reactie
De waardering van www.noordzeemeermin.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1022 reviews.