Deep Blue Sea zeemeermin staart

Vanaf  45,95

Je waant je in een droom met deze prachtige blauwe Zeemeerminstaart! De Deep Blue Sea zeemeermin staart  is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel en heeft extra verstevigde punten. Verkrijgbaar in 5 maten, bekijk voor de juiste maat onze maattabel.

(1 klantbeoordeling)

Zeemeermin staart maattabel

Kies de juiste maat zeemeermin staart

Hier vind je de maattabel voor onze zeemeermin staarten. Kom je er niet uit, dan helpen wij je graag verder via telefoon of mail met de juiste zeemeermin staart kopen. 

Let op bij een zeemeermin staart in maat 6, 8, 10 of 12 kies je voor de kleine monovin, geschikt van schoenmaat 30 tot 37.

Bij de zeemeermin staart XS, S, M en L kies je voor de grote monovin, geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

Om met de zeemeerminstaart te zwemmen, heb je ook een monovin nodig. Als je nog geen monovin hebt, vink dan de juiste maat monovin om deze gelijk aan je bestelling toe te voegen en ontvang een combi korting Zo heb je een compleet zeemeermin pak!

Let op bij een zeemeermin staart in maat 6, 8, 10 of 12 kies je voor de kleine monovin, geschikt van schoenmaat 30 tot 37.

Bij de zeemeermin staart XS en S kies je voor de grote monovin, geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

De Turquoise Turtle zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel. Hij is leverbaar in vijf maten geschikt voor kindjes tussen de 7 en 15 jaar. Kijk voor de juiste maat bij de maattabel

Belangrijk! Alleen te gebruiken door kinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma B. Het zwemmen met de zeemeermin staart dient ten alle tijden onder het toezicht van een volwassene te zijn. Noch fabrikant, noch NoordZeemeermin aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook ontstaan door gebruik van deze zeemeermin staart.

Extra informatie

Maat: No selection

6, 8, 10, 12, XS, S

Kleur: No selection

Blauw

Merk: No selection

NoordZeemeermin

1 beoordeling voor Deep Blue Sea zeemeermin staart

  1. Justine

    Great tail for my daughter, i like the fancy look and she can finally be a real mermaid, thanks you!

Een beoordeling toevoegen