Maui zeemeermin staart incl. monovin

Levertijd: 1-2 werkdagen

De Maui zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel. Hij is leverbaar in een maat, geschikt voor kindjes tussen de 7 en 15 jaar.

Kijk voor de juiste maat bij de maattabel.

De zeemeermin staarten worden geleverd inclusief monovin en safety covers. Door de unieke manier waarop de vin is ontworpen is deze geschikt voor verschillende schoenmaten. De vin is gemaakt van het zelfde materiaal als een wetsuit. Door het innovatieve ontwerp sluit de vin comfortabel aan, zonder te knellen, om de voeten. En zo blijft deze goed zitten! 

Let op bij een zeemeermin staart in maat 8, 10 of 12 zit een kleine vin geschikt van schoenmaat 30 tot 37. Bij de zeemeermin staart XS en S hoort een grote vin. Deze is geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

Belangrijk! Alleen te gebruiken door kinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma B. Het zwemmen met de zeemeermin staart dient ten alle tijden onder het toezicht van een volwassene te zijn. Noch fabrikant, noch NoordZeemeermin aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook ontstaan door gebruik van deze Maui zeemeermin staart.

Zwemmen als een echte zeemeermin met Maui staart!

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen