Aurora zeemeermin staart incl. monovin

Levertijd: 1-2 werkdagen

De zeemeermin staarten inclusief monovin worden binnen Nederland gratis geleverd

De Aurora zeemeermin staart is gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel. Hij is leverbaar in vijf maten geschikt voor kindjes tussen de 10 en 15 jaar. Kijk voor de juiste maat bij de maattabel

De zeemeermin staarten worden geleverd inclusief monovin en safety covers. Door de unieke manier waarop de vin is ontworpen is deze geschikt voor verschillende schoenmaten. De vin is gemaakt van het zelfde materiaal als een wetsuit. Door het innovatieve ontwerp sluit de vin comfortabel aan, zonder te knellen, om de voeten. En zo blijft deze goed zitten! 

Let op bij een zeemeermin staart in maat 8, 10 of 12 zit een kleine vin geschikt van schoenmaat 30 tot 37. Bij de zeemeermin staart XS en S hoort een grote vin. Deze is geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

Belangrijk! Alleen te gebruiken door kinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma B. Het zwemmen met de zeemeermin staart dient ten alle tijden onder het toezicht van een volwassene te zijn. Noch fabrikant, noch NoordZeemeermin aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook ontstaan door gebruik van deze zeemeermin staart.

| Simone 14-07-2017 17:35

Na lang zoeken was ik blij verrast dat ik hier eindelijk een mooie vin kon kopen die in een volwassen maat te krijgen is. Super blij heb ik hem besteld en het aftellen kon beginnen. Supersnelle leveringstijd, ik bestelde hem op donderdag en had hem op vrijdag al in mijn handen. De staart is zoals beschreven en de monovin zit er inderdaad bij. Ik ben super blij met deze mooie staart en kan deze zeker aanraden! Voel me nu echt een NoordZeemeermin! ;) Bedankt!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen