• Slide 3
  • Slide 4


Zwemmen als een echte zeemeermin.. Welke meisje droomt er niet van? Deze droom wordt werkelijkheid met een zeemeermin staart van NoordZeemeermin.  

Wij hebben verschillende zeemeermin staarten in ons assortiment waarmee je kunt zeemeermin zwemmen in het water. Alle zeemeermin staarten worden standaard geleverd met monovin. 

Zeemeermin zwemles en zeemeermin feestje

NoordZeemeermin verzorgt in samenwerking met verschillende zwembaden in Nederland zeemeermin zwemles en zeemeermin feestjes. 

Zeemeermin staart kopen

Onze zeemeerminnen staarten worden gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel en zijn daarom bijzonder geschikt voor kinderen tussen de 7 t/m 15 jaar afhankelijk van de bouw. De staarten zijn beschikbaar in twee maten. 

De zeemeermin staarten worden geleverd inclusief monovin en safety covers. Door de unieke manier waarop de vin is ontworpen is deze geschikt voor verschillende schoenmaten. De vin is gemaakt van het zelfde materiaal als een wetsuit. Door het innovatieve ontwerp sluit de vin comfortabel aan, zonder te knellen, om de voeten. En zo blijft deze goed zitten! 

Let op bij een zeemeermin staart in maat 8, 10 of 12 zit een kleine vin geschikt van schoenmaat 30 tot 37. Bij de zeemeermin staart XS en S hoort een grote vin. Deze is geschikt van schoenmaat 37 tot 42.

Wil je ook een zeemeermin staart kopen of een zeemeermin feestje geven, kijk dan even verder op onze website of onze facebookpagina.  

Webwinkel Keurmerk