• Slide 3
  • Slide 4


Zwemmen als een echte zeemeermin.. Welke meisje droomt er niet van? Deze droom wordt werkelijkheid met een zeemeermin staart van NoordZeemeermin.  

Wij hebben verschillende zeemeermin staarten in ons assortiment waarmee je kunt zeemeermin zwemmen in het water. Alle zeemeermin staarten worden standaard geleverd met monovin. 

Zeemeermin zwemles en zeemeermin feestje

NoordZeemeermin verzorgt in samenwerking met verschillende zwembaden in Nederland zeemeermin zwemles en zeemeermin feestjes. 

Zeemeermin staart kopen

Onze zeemeerminnen staarten worden gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel en zijn daarom bijzonder geschikt voor kinderen tussen de 7 t/m 15 jaar afhankelijk van de bouw. De staarten zijn beschikbaar in twee maten. 

Door de unieke manier waarop de vin ontworpen is, hoef je je geen zorgen te maken over de schoenmaat. Maat 30 tot 40 is geen probleem. De vin is gemaakt van het zelfde materiaal als een wetsuit. Door het innovatieve ontwerp sluit de vin comfortabel aan, zonder te knellen, om de voeten. En blijft hij ook goed zitten!

Wil je ook een zeemeermin staart kopen of een zeemeermin feestje geven, kijk dan even verder op onze website of onze facebookpagina.  

Webwinkel Keurmerk